TSTOS PAROLA

TAISTELUOSASTO

23.-24.7.2016 | Ilveskallio, Hattula


Uutiset

Pelinjohdon tiedote ennen pelipaikalle saapumista

Kaikille pelaajille on lähetetty ennakkotiedote sähköpostiinn. Voit lukea tiedotteen myös täältä: http://us13.campaign-archive2.com/?u=71db4a65b62c1fe323993aac5&id=dcd5dca7c2&e=2d66603f3d

Lue lisää


Pirkanmaan uusi komentaja

Tervehdys,

Olen Eero Matilainen ja korvaan Joel Sariolan Pirkanmaa-osapuolen komentajana. Harrastustaustaa ei vielä poikavuosilta kertynyt, mutta nyt aikuisiällä tätä on sitten pyritty ottamaan takaisin niin kotimaan skenessä kuin viitenä vuotena peräkkäin länsinaapurin Berget-sarjassa. Tehtäväkeskeinen pelaaminen lähellä sydäntä ja tätä pelityyliä pyrittiin tänä kesänä viemään Bergetiin kun pääsin tiimini Tieran kanssa komentamaan NAF Rangereita.

Airsoftin ulkopuolella pyörin ennaltamääräämättömällä aktiivisuudella Espoon Otaniemessä opintojen parissa sekä toisinaan eksyn lenkille tai salille kotinörtteilyn lomassa.

Vaikka rosterimuutos osaltani tulee näin myöhään, olen vakuuttunut, että järjestelyt sujuvat mallikkaasti Joelin hyvän esityön ansioista. Toivon oman osapuoleni johtohenkilöiltä aktiivisuutta sekä rohkeutta tuoda oma panoksensa pöytään vielä näin viime metreillä ennen peliä sekä itse pelin aikana. Ollaan yhdessä mukana tekemässä vahva aloitus kotimaan toistaiseksi suurimmalle pelisarjalle!

Eero Matilainen,
tiera.airsoft(at)gmail.com

Lue lisää


Pregame ja muutakin asiaa

Pregamet järjestetään perjantaina n. 21 - 02 välisenä aikana ake-kylässä, pelaajilla mahdollisuus käyttää ehasan järjestämiä kuljetuksia osapuolien tukikohdista sekä ilmoalueelta ake-kylään. Paikalla alkuillasta on myös ehasa grilli. Omat juomat siis mukaan ja nauttimaan illasta. Alkoholittomia juomia on saatavilla toki ehasa grillistä.

Kaikki pelaajat tulevat saamaan viimeistään alkuviikosta sähköpostiinsa tärkeää tietoa mm. ilmoittautumisesta ja pysäköinnistä, joten kannattaa katsella sähköpostinsa perään. Valitettavasti toistaiseksi microsoftin sähköpostipalvelut ovat jälleen estäneet ehasan sähköpostien vastaanottamisen, joten microsoftin sähköpostia käyttävien kannattaa tulla lukemaan tarpeelliset infot täältä alkuviikosta.

Siviilien pelimaksu on puolitettu. Koska haluamme olla reiluja, niin myös ennakkoon maksaneet siviilit saavat liikaa maksetun osansa takaisin ilmoittautumisen yhteydessä.

Muistutamme myös kaikkia osapuolia mahdollisuudesta vuokrata mönkijöitä meidän kauttamme 170€ hintaan la-su ajaksi. Vahinkotapauksissa omavastuu on 480€.

Lue lisää


Osapuolten Facebook-ryhmät

Molemmille osapuolille on luotu omat Facebook-ryhmät, joissa saa lisätietoa osapuolten toiminnasta kuten ryhmäjaoista ym.

Uusimaa: https://www.facebook.com/groups/141943549546319/ (Pyydä liittymistä uudenmaan komentajalta)
Pirkanmaa: https://www.facebook.com/groups/pirkanmaayleinen/
Pirkanmaa johtajat: https://www.facebook.com/groups/johtajatpirkanmaa/
 

Ryhmissä toimivat ylläpitäjinä osapuolten komentajat ja heidän määrittämät henkilöt, joten tämä on varsin hyvä tapa saada vastauksia osapuolta koskeviin kysymyksiin.
 

Lue lisää


YK-komentaja: Riku Rämö

YK-komentajan esittely: 

Hei.

Olen Riku Rämö ja toimin TSTOS Parolassa YK-osapuolen johtajana.

Airsoftia olen harrastanut noin 13 vuotta. Majapaikkaani pidän Helsingissä, mutta airsoftin osalta

vaikutan yksinomaan synnyinseudullani Forssan seudun pelaajarekisterin harrastusaktiivina.

Isompien pelien osalta on oma osallistuminen jäänyt muutamana viime vuonna valitettavan vähiin,

mutta kokemusta löytyy mm. Vihtijärvellä ja Satakunnan alueilla järjestetyistä tapahtumista.

TSTOS Parolalta en odota mitään vähempää kuin jotain uutta ja ennen näkemätöntä Suomen

peliskenessä. YK-joukkoina tulemme varmasti olemaan paljon tekemisissä myös siviilien kanssa,

joten toistan Yetin esittämän toiveen runsaasta osallistumisesta myös sille osapuolelle parhaan mahdollisen tapahtuman aikaansaamiseksi.

Lue lisää


Hihanauhan väri muuttunut siviileille

Olemme muuttaneet siviiliosapuolen hihanauhan väriä vihreästä ruskeaksi. Muutos johtuu siitä ettei vihreä nauha testiemme mukaan näy tarpeeksi hyvin.

Uusi nauhan väri on Khaki/Ruskea.

Hihanauhoja voi ostaa pelinjohdolta ilmoittautumisen yhteydessä 5€ hintaan.

Lue lisää


Kyläpäällikkö: Yeti Kakko

Hoi!

Tässä raportoi kyläpäällikkö Yeti Kakko. Olen vajaat 10 vuotta harrastanut airsoftia, pääasiallisena painotuksenani larp-henkiset pelit kuten Carrington sekä WW2-pelit. Kokemusta löytyy kuitenkin myös mm. Bergetistä ja 4th of July ryhmätaitokilpailusta. Olen sekä aktiivipelaaja että -järjestäjä pelien suhteen.

Vaikutan Tampere-Hämeenlinna akselilta käsin. Käytän vapaa-aikani musiikin, teatterin, videopelien sekä politiikan parissa.

Kerätkääs kaikki kaverinne ottamaan aurinkoa ja pitämään hauskaa Parolaan! Tarvittaisiin iso joukko larppaajia vielä. Meillä siviileillä kun on vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa kaikenlaisia juttuja pelissä niin ei tarvitte huolehtia että tylsää tulisi! Jos on ideoita pistäkää vaan viestiä mulle niin työstetään se pelin kannalta toimivaan muotoon.

Minut saa kiinni Facebookin kautta sekä sähköpostitse yeti.kakko@gmail.com lähes päivittäin.

Lue lisää


Sääntölisäykset 7.6.

Tapahtuman sääntöjä päivitetty. Päivitityksiä tuli seuraaviin kohtiin:

 • Rallypoint -kätkö
 • Panssarimiinat (ja pioneerimerkin vaatimukset)
 • Ajoneuvot, niiden tuhoaminen, korjaaminen ja respaus

Lue lisää


Pirkanmaa komentaja: Joel Sariola

Hei,

Olen Joel Sariola ja pelikentillä minut tunnetaan nimellä Jöntti. Olen kotoisin Naantalista ja opiskelen yliopistossa Helsingissä. Airsoftia olen harrastanut vuodesta 2006 lähtien.

Pelikokemusta on kertynyt ympäri Suomea erilaisista tapahtumista ja ulkomailla Berget- sekä Borderwar- sarjasta. Airsoftissa kiinnostaa eniten tapahtumien järjestäminen, joita järjestän osana Ehasa ry:tä. Myös milsim ja larp-elementit ovat lähellä sydäntä.

TSTOS Parolasta odotan alkua jollekin suurelle, joka vie suomalaista peliskeneä eteenpäin. Tehdään tästä kaikki yhdessä hieno tapahtuma!

Käykää kaikki Pirkanmaan pelaajat liittymässä luomaani FB ryhmään: https://www.facebook.com/groups/pirkanmaayleinen/ 
Sähköpostitse minut saa kiinni: joel.sariola@ehasa.org

Lue lisää


Kaksi panssarijääkäriryhmää: ilmoittaudu nyt!

Tapahtumaan on tulossa BMP-1 panssarivaunu. Tarjoamme kahdelle ryhmälle mahdollisuuden päästä kokeilemaan panssarijääkäritoimintaa. Toinen ryhmä sijoitetaan Uudenmaan mekanisoituun- ja toinen Pirkanmaan mekanisoituun jääkärijoukkueeseen.

Tarkemmat vaatimukset/tiedot:

 • Ikäraja 18 vuotta

 • 1 ryhmä/osapuoli

 • Hinta: pelimaksu +30€/pelaaja

 • Ryhmän koko 8hlö + vaunumiehistö järjestäjän toimesta

 • Vaunu on käytössä noin 7h peliajasta per ryhmä, tarkemmat ajat sovitaan yhdessä pelinjohdon kanssa.

 • Vaunupaikat arvotaan halukkaiden ryhmien kesken, ilmoittautumisaikaa 18.5. klo23:59 asti. Valittuihin ryhmiin ollaan yhteydessä samaisen viikon loppuun mennessä.

 • Ilmoituksessa käytävä ilmi pelaajien nimet ja ryhmän yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköposti.

 • Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@ehasa.org

 

Lue lisää


Uusimaa komentaja: Petteri Suhonen

Uusimaa osapuolen komentaja: Petteri "Ouveni" Suhonen

Harrastanut noin vuodesta -99 lähtien. Pelikokemusta kertynyt eri puolilta Suomea sekä länsinaapurin Berget-peleistä, erilaisista tehtävistä. Tämän kevään ja kesän aikana suuntana myös Viro, Tshekki sekä Ruotsi. Siviilissä ravintola-alan esimies, sohvaperuna ja hullu kissamies. Milsim ja larp elementit airsoftissa sydäntä lähellä, perus viikonloppumätöt on ajan tappamista isompia pelejä odotellessa.

Komentajan terveiset:

Pistäkääs ilmoja tulemaan nyt runsaasti, potkikaa kavereitanne persuksille. Mitä aiemmin ilmoittaudutte, sitä aiemmin pääsemme osapuolen toimintaa suunnittelemaan. Meillä Uudellamaalla kasassa hiton hyvä esikunta pakan pyörittämiseen. Tulossa vähän lähempänä myös osapuolen oma facebook-ryhmä, kunhan saadaan enemmän jengiä mukaan.

Petteri Suhonen,
petteri.suhonen@gmail.com

Lue lisää


Pelaajamääristä

TSTOS Parolasta kiinnostuneet huomio!

Pirkanmaa-osapuoli on toistaiseksi täynnä ja pelaajia otetaan ainoastaan Pirkanmaa-osapuolen pataljoonan komentajaksi ja hänen esikuntajoukkueeseen. Tasoitamme nyt Uusimaa-osapuolen henkilömäärää. Ilmoitamme erikseen, kun avaamme lisää paikkoja kummankin pääosapuolen mekanisoituun sekä jääkärikomppaniaan. Tiedusteluun ei toistaiseksi olla avaamassa lisää paikkoja.

Lue lisää


Lippujen hintoja päivitetty

Olemme päivittäneet 30.1 lippujen hintoja siten, että jatkossa pääosapuolille lipun hinta nousee 3 euroa per eräpäivä allaolevan taulukon mukaisesti:

Ennen 1.2 ilmoittautuneet Ennen 1.3 ilmoittautuneet Ennen 1.4 ilmoittautuneet Ennen 1.5 ilmoittautuneet Ennen 1.6 ilmoittautuneet 1.6 jälkeen ilmoittautuneet
1. Eräpäivä: 1.2 2. Eräpäivä: 1.3 3. Eräpäivä: 1.4 4. Eräpäivä: 1.5 5. Eräpäivä: 1.6 6. Eräpäivä: heti
Pelimaksu 20€ / 45€ Pelimaksu 20€ / 48€ Pelimaksu 20€ / 51€ Pelimaksu 20€ / 54€ Pelimaksu 20€ / 57€ Pelimaksu 20€ / 60€

Lue lisää


Ilmoittautuminen avautuu 1.1.2016!

TSTOS Parolan ilmoittautuminen avataan 1.1.2016 klo 16:00 osoiteessa: https://kuulaportti.fi/ehasa/

For enlish users, the signing up for the event is done in: https://kuulaportti.fi/ehasa/?page=tickets

-Komentojoukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@ehasa.org, jonka jälkeen osapuolen komentaja hyväksyy joukkueensa ilmoittautuneet
-Siniselle osapuolelle hakeneille ilmoitetaan erikseen hakuprosessista
-Mönkijäoptiosta kiinnostuneiden tulee lähettää sähköpostia info@ehasa.org

Lue lisää


TSTOS Parolan sivut avattu

Olet löytänyt itsesi TSTOS-Parolan www-sivuille. Sivuilta löydät kattavasti kaiken tarvitsemasi tiedon tulevasta tapahtumasta. Tulemme julkaisemaan sekä täällä että Ehasan facebook-sivuilla ajankohtaista tietoa. 

Sivujen lisäksi ilmoittautumisen auettua luomme joko Facebookiin tai Ehasan foorumeille laajemmat osapuolikohtaiset keskustelualueet.

Lisätietoa tapahtumasta: info@ehasa.org

Lue lisää