TSTOS PAROLA

TAISTELUOSASTO

23.-24.7.2016 | Ilveskallio, Hattula


Pirkanmaan uusi komentaja

Tervehdys,

Olen Eero Matilainen ja korvaan Joel Sariolan Pirkanmaa-osapuolen komentajana. Harrastustaustaa ei vielä poikavuosilta kertynyt, mutta nyt aikuisiällä tätä on sitten pyritty ottamaan takaisin niin kotimaan skenessä kuin viitenä vuotena peräkkäin länsinaapurin Berget-sarjassa. Tehtäväkeskeinen pelaaminen lähellä sydäntä ja tätä pelityyliä pyrittiin tänä kesänä viemään Bergetiin kun pääsin tiimini Tieran kanssa komentamaan NAF Rangereita.

Airsoftin ulkopuolella pyörin ennaltamääräämättömällä aktiivisuudella Espoon Otaniemessä opintojen parissa sekä toisinaan eksyn lenkille tai salille kotinörtteilyn lomassa.

Vaikka rosterimuutos osaltani tulee näin myöhään, olen vakuuttunut, että järjestelyt sujuvat mallikkaasti Joelin hyvän esityön ansioista. Toivon oman osapuoleni johtohenkilöiltä aktiivisuutta sekä rohkeutta tuoda oma panoksensa pöytään vielä näin viime metreillä ennen peliä sekä itse pelin aikana. Ollaan yhdessä mukana tekemässä vahva aloitus kotimaan toistaiseksi suurimmalle pelisarjalle!

Eero Matilainen,
tiera.airsoft(at)gmail.com