TSTOS PAROLA

TAISTELUOSASTO

23.-24.7.2016 | Ilveskallio, Hattula


Pregame ja muutakin asiaa

Pregamet järjestetään perjantaina n. 21 - 02 välisenä aikana ake-kylässä, pelaajilla mahdollisuus käyttää ehasan järjestämiä kuljetuksia osapuolien tukikohdista sekä ilmoalueelta ake-kylään. Paikalla alkuillasta on myös ehasa grilli. Omat juomat siis mukaan ja nauttimaan illasta. Alkoholittomia juomia on saatavilla toki ehasa grillistä.

Kaikki pelaajat tulevat saamaan viimeistään alkuviikosta sähköpostiinsa tärkeää tietoa mm. ilmoittautumisesta ja pysäköinnistä, joten kannattaa katsella sähköpostinsa perään. Valitettavasti toistaiseksi microsoftin sähköpostipalvelut ovat jälleen estäneet ehasan sähköpostien vastaanottamisen, joten microsoftin sähköpostia käyttävien kannattaa tulla lukemaan tarpeelliset infot täältä alkuviikosta.

Siviilien pelimaksu on puolitettu. Koska haluamme olla reiluja, niin myös ennakkoon maksaneet siviilit saavat liikaa maksetun osansa takaisin ilmoittautumisen yhteydessä.

Muistutamme myös kaikkia osapuolia mahdollisuudesta vuokrata mönkijöitä meidän kauttamme 170€ hintaan la-su ajaksi. Vahinkotapauksissa omavastuu on 480€.